Funkcionalna endoskopska sinusna
Operacija katarakte ili fakoemulzifikacija podrazumeva primenu ultrazvuka u eliminaciji zamućenog sočiva. Na mesto eliminisanog zamućenog sočiva se ugrađuje veštačko sočivo, koje pacijentima omogućava ...

Saznaj više ...
FESS


Endoskopija nosne šupljine i moderne imidžing tehnike danas predstavljaju standard u pristupu bolestima nosa i sinusa. One nam omogućavaju da izbegnemo nepotrebne i velike hirurške zahvate...

Saznaj više ...
VAŠA BOLNICA VAS UČI


Bezbedan pogled unutra - ultrazvučni pregled je bezopasan kako za majke tako i za njihove bebe.

Saznaj više ...
Vaskularna hirurgija


Nekada fizički male prepreke zadaju ljudima velike muke i boli.
Problemi vezani za vene, kapilare i hemoroide mogu se umanjiti ili potpuno otkloniti adekvatnim terapijama ...
Upotreba lasera u lečenju proširenih vena...

Saznaj više ...
PITAJTE DOKTORA


Pitajte doktora preko ovog formulara. Odgovor ćete dobiti u što kraćem roku na Vaš e-mail, a Vaše pitanje i odgovor će biti objavljeni na ovoj stranici.

Saznaj više ...
fb.png twit.png

 

 

Počevši kao Specijalna Hiruška bolnica, posle samo nekoliko godina, na potražnju pacijenata i stalno uvećavan obim posla, specijalna hiruška bolnica prerasta u Opštu bolnicu Sveti Jovan.
Za dve godine, od 2007 do 2009 godine, izgradjena je velelepna zgrada, po najnovijim evropskim standardima, koja se prostire na 1300 metara kvadratnih. U novoj Opštoj bolnici Sveti Jovan nalaze se: tri kompletno opremljene operacione sale, deset ambulanti, kompletna rendgen i ultrazvuk dijagnostika, kompletna biohemijska laboratorija, mamograf, stacionar sa osam  bolesničkih soba sa kapacitetom od 20 kreveta.

U sklopu bolnice takodje se nalaze opremljene ambulante za preglede iz: hirurgije, plastične hirurgije, ginekologije, ortopedije,  urologije, oftalmologije, ORL, onkologije, neurologije, psihijatrije, pedijatrije, interne medicine, kardiologije, reumatologije, hematologije, pulmologije, neurohirurgije, radiologije, sve vrste laboratorijskih usluga.

 Opšta bolnica Sveti Jovan trenutno ima pedeset stalno zaposlenih, i veliki broj spoljašnjih konsultanata i saradnika. Po želji i potrebi pacijenata, u bolnici Sveti Jovan, dostupni su lekari i profesori sa fakulteta kao i sa mnogih kliničkih centara širom Srbije.

Ono po čemu se možemo pohvaliti je jedinstvena mogućnost da u našoj ustanovi, uzimajući u obzir Zrenjanin i širu regiju, obavite Doppler preglede svih krvnih sudova kao i ultrazvučni pregled testisa u privatnoj zdravstvenoj ustanovi i to uz visoku stručnost i angažovanje dr Dejan Dajkovića.
Izuzetno veliki broj obavljenih pregleda iz ovih oblasti, vrhunska obučenost u dijagnostičkim procedurama, veoma pouzdane dijagnoze, kao i odlična uzajamna saradnja sa vaskularnim hirurzima, urolozima i onkolozima, čini da nalazi iz našeg dijagnostičkog kabineta imaju validnost u svim Zdravsvenim ustanovama u zemlji uključujući i onkološke, invalidske i druge komisije.
 Naravno, ostaje neizostavna želja da se što više radi na prevenciji bolesti, te je podsticanje pacijenata na redovne zdravstvene kontole i podizanje zdravstvene kulture na viši nivo, jedan od naših prioriteta.

 

Ive Lole Ribara 38, Zrenjanin, Srbija  

Telefon: +381 (0)23 510 765  

              +381 (0)23 580 030  

 Fax: +381 (0)23 528 830  

Mobilni: +381 (0)60 0510 766  

              +381 (0)60 0510 776  

              +381 (0)60 0510 816 obsjsvi2.jpg