Funkcionalna endoskopska sinusna
Operacija katarakte ili fakoemulzifikacija podrazumeva primenu ultrazvuka u eliminaciji zamućenog sočiva. Na mesto eliminisanog zamućenog sočiva se ugrađuje veštačko sočivo, koje pacijentima omogućava ...

Saznaj više ...
FESS


Endoskopija nosne šupljine i moderne imidžing tehnike danas predstavljaju standard u pristupu bolestima nosa i sinusa. One nam omogućavaju da izbegnemo nepotrebne i velike hirurške zahvate...

Saznaj više ...
VAŠA BOLNICA VAS UČI


Bezbedan pogled unutra - ultrazvučni pregled je bezopasan kako za majke tako i za njihove bebe.

Saznaj više ...
Vaskularna hirurgija


Nekada fizički male prepreke zadaju ljudima velike muke i boli.
Problemi vezani za vene, kapilare i hemoroide mogu se umanjiti ili potpuno otkloniti adekvatnim terapijama ...
Upotreba lasera u lečenju proširenih vena...

Saznaj više ...
PITAJTE DOKTORA


Pitajte doktora preko ovog formulara. Odgovor ćete dobiti u što kraćem roku na Vaš e-mail, a Vaše pitanje i odgovor će biti objavljeni na ovoj stranici.

Saznaj više ...
fb.png twit.png

 

Opšta bolnica „Sveti Jovan“, vodeca zdravstvena ustanova u regionu, u želji da svim pacijentima, koji već imaju šećernu bolest i svima koji pripadaju rizičnoj grupi osoba da dobiju šećernu bolest, obezbedi punu lekarsku brigu, osnovala je AMBULANTU ZA DIJABETES u saradnji sa Društvom za borbu protiv šećerne bolesti grada Zrenjanina. Poznato je da u Zrenjaninskoj opštini ima blizu deset hiljada registrovanih pacijenata koji su oboleli od sećerne bolesti a ovaj broj u zadnjih nekoliko godina raste veoma velikom brzinom i poprima epidemiološke karakteristike. Postojeći problem za pacijente obolele od dijabeta jeste nedostatak adekvatne medicinske strukturne mreže moja bi obezbedila redovne kontrole, edukaciju i doprinela prevenciji komplikacija.

Ideja Ambulante Za Dijabetičare jeste da jednim sveobuhvatnim pristupom, na jednom mestu, odgovorimo na sve potrebe pacijenata, od rane detekcije, edukacije, do pružanja kontinuirane kvalitetne zdravstvene nege.

Detalje o Ambulanti za Dijabetičare, članarini, i opštoj bolnici "Sveti Jovan" možete dobiti preko naših flajera, putem telefona, email-a, website-a, i dolaskom u bolnicu "Sveti Jovan".

Ive Lole Ribara 38, Zrenjanin, Srbija

Telefon: +381 (0)23 510 765
              +381 (0)23 580 030
 
Fax:       +381 (0)23 528 830
 
Mobilni: +381 (0)60 0510 766
              +381 (0)60 0510 776
              +381 (0)60 0510 816

Consultants - Nutricionist


   Jelena Kovačević